Mat är bästa medicinen
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2001-05-16
Recensionsdag: 2001-05-16
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Naturens eget apotek från A till Ö. Havrekli mot höga kolesterolvärden i blodet? Gul lök för hjärtat? Starka kryddor vid förkylning? Vin som bakteridödande medel? Ingefära mot åksjuka? Ja! Det här är bara några exempel på de spännande forskarrön som redovisas i boken. I den här unika översikten beskrivs vilka fantasiska sjukdomsförebyggande eller botande egenskaper som finns hos femtiofyra vardagliga födoämnen. Boken innehåller också ett tiotal "matnyttiga" recept, exempelvis kolesterolsänkande havreklimuffins och kryddstark hönssoppa för förkylda.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2001-05-16 Översättare: Per Rundgren Originalutgåvans titel: The Food Pharmacy Omslagsformgivare: Anna Käll Antal sidor: 370 Mått: 162 x 235 x 32 mm Vikt: 571 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789137118611 (2001-05-16)